BG ITA EN
Автобиография
Школа Sheherazade
ФЕСТИВАЛИ и УЧАСТИЯ
Семинари и News
Ориенталски танц
Стилове
Арабска музика
Арабски инструменти
Арабски ритми
Положителни ефекти
Фото галерия
Видео галерия
Любопитно
Ориента в Изкуството
Преса
Новини
Полезни връзки
Контакти
Книга за гости
Начало


ПОСЛАНИЕ ... до всички Жени

25.12.2011

До всички мои настоящи и бъдещи ученички, до всички Жени...


Пожелавам на всички вас да прекарате празниците си спокойно, заобиколени от близките ви хора. Консолидирайте вашите връзки, те са тези, които ви дават радост и ви подкрепят в трудните моменти. Вслушвайте се в тези до вас. Научете се да изразявате чувствата си, търсете диалог и конфронтация, ако има недоразумения, когато обичате някого, кажете го на висок глас, прегърнете го силно.

Обичайте себе си такива, каквито сте, и ще станете, вървейки по вашия житейски път!

Но най-важното е да СПОДЕЛЯТЕ! Нашият танц не е конкуренция, не е завист, не е клевета. Той е любов към изразителността и красотата, архаична форма, която идва от вътре, както и индивидуално и групово израстване. Под "групово" имам предвид всички жени, които танцуват, независимо от къде са и към коя школа принадлежат. Винаги ще има някоя повече или по-малко добра от вас, някоя повече или по-малко красива, някоя повече или по-малко във форма. Но не е това, което трябва да се взима под внимание.

Бъдете оптимисти! Отворете сърцата и душите си, погледнете с позитивност на тези, които танцуват до вас. Дарявайте, за да получавате същото, ако не и повече. Мислете с вашата глава и сърце, не се спирайте на външния вид на нещата и не се оставяйте на другите да ви повлияят! Бъдете скромни и справедливи! Раздавайте усмивка на себе си и на околните, сътрудничете, обменяйте мисли, мнения и знания.

Танцът трябва да ни кара да се чувстваме добре, да ни обединява, да ни накара да сме съучастници един с друг. Няма нищо по-приятно от това да танцуваме заедно, гледайки се в очите и предавайки радостта и вълнението на тези, които са до нас.


Бъдете жени! Достойни, горди и истински до край. Ходете с високо повдигната глава по вашия път, но ако се наложи, винаги подавайте ръка на този който се спъне.

Направете така, че хората да не се обръщат след вас заради външната ви красота, а заради вътрешното ви сияние! Заради живота, който грее в очите ви и усмивката, която озарява устните ви!

Такава, каквато може да бъде всяка от вас! УНИКАЛНА!

Това е, което искам да ви пожелая с цялото си сърце.
Ще се видим през януари!


Прегръщам ви всички.

Евелина

Избрали сте танц, който развива много тънко и деликатно женската същност във всичките й многобройни аспекти - трябва сами да изберете този, който най-добре ви отразява. Бъдете горди от това, което правите и от усилията, които полагате. Понякога пътят е изпълнен с пречки, но помнете че, вие имате всички необходими инструменти, за да се изправите пред тях и да ги преодолеете! И ако понякога ви е трудно, поискйте помощ!

всички новини »

© 2018 ЕВЕЛИНА ПАПАЗОВА - школа за ориенталски танци. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават