BG ITA EN
Автобиография
ФЕСТИВАЛИ и УЧАСТИЯ
Семинари и News
Ориенталски танц
Стилове
Арабска музика
Арабски инструменти
Арабски ритми
Положителни ефекти
Фото галерия
Видео галерия
Любопитно
Ориента в Изкуството
Преса
Новини
Полезни връзки
Контакти
Книга за гости
Начало


Gamal Seif

» Gamal Seif » Zaza Hassan

 Master

 GAMAL SEIF

 

       

Гамал Сеиф започва кариерата си още като десет годишно момче в Египет.

Страстта и афинитета към танца и музиката са насърчени от семейството му. Родителите дават възможността на малкия талант да учи  при най-добрите египетски преподаватели. Съвсем скоро той е забелязан от прочутия хореограф г-н Хасан Афифи и се присъединява към танцовата му група „Egyptian Television Dance Company”.

 

През 1989 година се преселва в Германия за да продължи обучението си. Там изучава танцова терапия и модерни танци. Освен това се дипломира и придобива образователно-квалификационна степен Доктор по Спортна медицина.

 

Гамал използва натрупаните познания и информация като пътеводител за анализиране, тълкуване и интерпретация на движенията на тялото и здравословния аспект на процеса танцуване.

 

Той има уникалната дарба да докосва душата и чувствата на своите ученици. Може да им обясни как културата и традицията представени от този танц могат да бъдат изразени чрез езика на тялото, давайки им повече познания в изразяването на това изкуство. 

 

В момента Гамал живее в Германия, но пътува често и води семинари навсякъде по света. Гамал работи и като частен учител по Спортна рехабилитация и  терапия, и Танцова терапия. Нещо повече, той има допълнителна квалификация за Medical Training Therapy -  лекуване чрез танцуване.

 

В Европа той е считан за пионер на Zar Ceremony (церемония, която лекува болестите на ментанлно ниво, като се осъществява контакт с духовете, които причиняват болестите) и инициатор на GAK academy, която се занимава с холистичната (цялостната) грижа за здравето.

 

Гамал предава на учениците си тази сложна наука и се отдава на педагогика и лечения.

 

 

 Известни сентенции

© 2018 ЕВЕЛИНА ПАПАЗОВА - школа за ориенталски танци. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават